Uvjeti korištenja

U nastavku slijede uvjeti korištenja za web site www.ljubavnisavjeti.com (u nastavku teksta „Ljubavni savjeti“), kao i za sve sadržaje  i servise koji su na njemu dostupni.

Uvjeti korištenja zaštićuju korisnike Ljubavnih savjeta i ostale korisnike Interneta od uznemiravanja, neugodnosti, ometanja kao i ilegalnih aktivnosti.

Ljubavni savjeti namijenjeni su svim korisnicima Interneta i slobodne su za upotrebu u svakodnevnom životu i informaciju svima koji su zainteresirani za temu ljubavnih savjeta. Tekstove na Ljubavnim savjetima pišu razni autori, kao i korisnici Interneta čiji tekstovi zadovoljavaju kriterije za objavu.

Korištenjem sadržaja ovog web mjesta primatelj usluge (u nastavku teksta „korisnik“) prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ovog web site-a te prihvaća koristiti sadržaj ovog web site-a isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Svi materijali na Ljubavnim savjetima zaštićeni su temeljem članka 3. Zakona o autorskim pravima u korist MIADRIA d.o.o. Korisnici Ljubavnih savjeta smiju koristiti podatke objavljene na Ljubavnim savjetima samo na način koji je izričito dopušten ovim Uvjetima korištenja.

MIADRIA d.o.o. će poduzeti pravne mjere za zaštitu svojih autorskih prava u slučaju korištenja materijala s Ljubavnih savjeta bez odobrenja. To se odnosi na kopiranje, prenošenje, prikazivanje, mijenjanje i prodavanje materijala s Ljubavnih savjeta bez izričitog pismenog pristanka MIADRIA d.o.o.

MIADRIA d.o.o. ne daje garanciju dostupnosti sadržaja i usluga u svako vrijeme i sa svakog računala i/ili operativnog sustava.

MIADRIA d.o.o. nije odgovorna za direktne ili indirektne štete koje su nastale bilo kao posljedica pogreške u radu web site-a ili kao posljedica korištenja podataka i informacija objavljenih na web site-a ili web site-a.

MIADRIA d.o.o. je vlasnik i administrator svih sadržaja i podataka na adresi www.ljubavnisavjeti.com.

Podaci o MIADRIA d.o.o. dostupni su na adresi: www.miadria.com/miadria.php.

Ljubavni savjeti zadržavaju pravo na promjenu i nadopunu ovih Uvjeta korištenja u svakom trenutku i bez prethodnog upozorenja korisnicima. Ljubavni savjeti nisu odgovorni za moguće posljedice proizašle iz eventualnih promjena Uvjeta korištenja. Promjene Uvjeta korištenja stupaju na snagu danom objave na Ljubavnim savjetima.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga ne možete prihvatiti ove uvjete korištenja, molimo vas napustite Ljubavne savjete.

U slučaju eventualnih sudskih sporova nadležan je isključivo Općinski građanski sud u Zagrebu.

Uvjeti korištenja zadnji put su promijenjeni 1. siječnja 2010. godine