Kada ću se udati?

Kada ću se udati?

Nekad je bilo sasvim normalno da se djevojke udaju s 18 godina, danas je neobično ako se udaju tako rano. Mi žene sve više odgađamo odluku o ulasku u brak, a naše majke i bake često na nas rade pritisak. Ali, nemojte se na to obazirati. Brak je lijepa institucija i normalno je da se pitate kad ćete se udati. Međutim, najvažnije je lijepo živjeti svoj život i ne biti s tim opterećen.
Između ostalog, ako niste s tim opterećeni dečkima ćete biti simpatičniji i pristupačniji, te ćete kod njih imati više uspjeha. Dečki ne vole kad kod djevojke osjete grč, puno je bolje biti neopterećena, zabavna i vesela djevojka. Na taj način ćete prije pronaći pravu osobu za sebe.
Osnovno je da uživate u svom životu i u prednostima koje ima život neudane žene. Jer, jednog dana kad ćete se udati i kad vas pritisnu obaveze, sa sjetom ćete se ponekad sjećati vremena u kojem ste bili sami i mogli ste sami u potpunosti odlučivati o svemu.
Brak je divna stvar i nema ništa ljepše nego biti u sretnom braku. Ali, čak i ako ne budete imali sreće upoznati onu pravu osobu do poznih godina, uvijek se sjetite toga koliko ljudi živi u nesretnim brakovima koje održavaju samo zbog drugih ljudi, djece, imovine ili nekog drugog od krivih razloga za brak.
Nikad nećete biti prestari za sretan brak, a uvijek ćete biti premladi za nesretan brak. I zato se ne opterećujte s tim pitanjem, nego živite svoj život punim plućima, radite stvari koje volite i budite sretni, a ljubav i brak će doći sami po sebi!